Universe Gold Arany Karikagyűrű Manufaktúra

Egyedi arany karikagyűrű tervezés 1 óra alatt


Még nem találtátok meg az igazi karikagyűrűt?

Úgy gondolják, hogy inkább egyedi karikagyűrűvel szeretntek megpecsételni a legszebb napot? Örömünkre szolgál, hogy most ezt olvassátok, mert Mi tudunk segíteni!

Több mint 5 éve foglalkozunk egyedi karikagyűrű tervezéssel és kivitelezéssel. Számunkra a legfontosabb, hogy természetesen az igényeknek megfelelően klasszikus, mintás, modern vagy extravagáns karikagyűrűket készítsünk. Köszönhetően annak, hogy a legjobb német technológiával rendelkezünk, a legtöbb egyedi karikagyűrű kérésnek eleget tudunk tenni!

Ráadásul olyan kiszolgálást biztosítunk, ami tovább fokozza a karikagyűrű vásárlás szépségét! Privát időpont keretén belül, rugalmasan fogadunk benneteket budapesti mintatermünkben és egy pohár kávé vagy üdítő mellett beszélgetünk 1 órán keresztül és tervezzük meg a legjobban Hozzátok illőt. Segítségül pedig saját gyártású kollekcióinkat hívjuk, így könnyítve a tervezés menetét.

Privát időpontkéréshez töltsd ki a lenti űrlapot és munkatársunk 1 munkanapon belül visszahív, az időpont pontosításához. Az űrlap kitöltése nem minősül hírlevél feliratkozásnak!

Ihletszerzéshez tekintsétek meg saját gyártású kollekcióinkat élőben, kötelezettségek nélkül!

Teljes Név:*E-mail cím:*Telefonszám(opcionális):* A csillaggal jelölt mezőket kötelező kitölteni!

Loading