Universe Gold Arany Karikagyűrű Manufaktúra

Jegygyűrű a faalatt?

Talán az egyik legszebb karácsonyi történet lehet az Önöké


Megkérné kedvese kezét karácsony alkalmából?

Mi segítünk megtervezni és elkészíteni akár Párod tudta nélkül is, hogy a meglepetés teljes legyen! Egy 1 órás privát konzultáció keretén belül megtervezzük az elképzelt karikagyűrűt, de válogathatsz saját gyártású kollekcióink közül is!

Ne tántorítsaon el az a gondolat, hogy nem tartunk raktárkészleten, pont azért nem, mert  minden karikagyűrűnk egyedi megrendelésre készül. A határidő miatt ne aggódj, pontosan, precízen és gyorsan dolgozunk, hogy a karácsonyi mesében ne kerülhessen kellemetlen történet. Elsősorban 14 karátos arannyal dolgozunk, de ha úgy gondolod elkészítjük akár 18 karátos aranyból is a kért karikagyűrűt. Mi is szeretjük a csillogást, ahogy a legtöbb hölgy, így kiváló, bevizsgált és eredeti gyémántokkal dolgozunk és ezt igazolás képpen egy ún. ‘Certificate’-tel is garantáljuk! Az 1,2 mm-től egészen a 2,5 mm-es gyémántok is kérhetők. Hogy teljes legyen a csomagolás, egy minőségi logónkkal ellátott papírtáskát és dobozt is adunk ajándékba, nem beszélve a minőséget biztosító ‘Certificate’-ről amit akár a fa alá helyezvén, reggel várhatja a párodat és a meglepetés örömét!

A lent kitöltött űrlap segítségével foglalhatsz privát konzultációra időpontot. Kitöltés után munkatársunk 1 munkanapon belül jelentkezni fog, hogy pontosítsuk az időpontot! Fontos, hogy az űrlap kitöltése nem minősül hírlevélre való feliratkozásnak!

Kívánunk Neked/Nektek Boldog Békés Karácsonyt és meglepetésekben gazdag ünnepeket!

Teljes Név:*E-mail cím:*Telefonszám(opcionális):* A csillaggal jelölt mezőket kötelező kitölteni!

Loading