Universe Gold Arany Karikagyűrű Manufaktúra

Hát így lehet bearanyozni a karácsonyt!


Csupány pár nap alatt elkészül!

Ha nem egészen érzed biztosnak magad abban, hogy pont karácsonyra készíttetnéd el egyedi karikagyűrűdet, meglepődnél, milyen sokan választják pont az ünnepeket erre a célra!

A szimpla karikagyűrű vásárlás érzésén túl, az “örök emlék marad a karikagyűrű vásárlás” érzést szeretnénk megvalósítani. Ezért privát időpont keretén belül választod ki pároddal a karikagyűrűt saját gyártású kollekcióink közül. De lehetőség van megtervezni is egyedi elképzeléseiteket a jegygyűrűvel kapcsolatban. 1 órát csak Veletek foglalkozunk, egy forró kávé vagy tea mellett, hogy teljes legyen a kényelem és harmónia, hogy csak a tervezésre vagy a válogatásra tudjaok koncentrálni szakembereink segítségével! És ha már ragyogás és fények, a karácsonyi időszak alatt (November 25. – December 23.) egyedi kedvezményt adunk ajándékba a kiválasztott/megtervezett karikagyűrűhöz. Ez a mi karácsonyi meglepetésünk!

A lent található űrlap kitöltése nem minősül hírlevél feliratkozásnak! Kitöltés után munkatársunk  1 munkanapon belül felveszi Veletek a kapcsolatot, az időpont pontosítása végett.

Kívánunk Nektek Boldog Békés Karácsonyt és ragyogásban gazdag Ünnepeket!

Teljes Név:*E-mail cím:*Telefonszám(opcionális):* A csillaggal jelölt mezőket kötelező kitölteni!

Loading