Universe Gold Arany Karikagyűrű Manufaktúra

Egyedi Ajánlatunk

Különleges Akciónk keretén belül olyan gondolattal áltunk elő, amely formabontó módon tesz ajánlatot számodra és házasodni vágyó pároknak, karikagyűrű vásárlás céljából! Ez azt jelenti hogy a karikagyűrű vásárlás csupán 100.000 Forintodba fog kerülni!


Karikagyűrű csupán 100.000 Ft.-ért?

Körülbelül 150.000-180.000 Forint helyett Neked csupán 100.000 Forintodba fog kerülni. Ez Verhetetlen! De ehhez neked mit is kell tenned?

  • Regisztrálj be lent, vagy hívj fel minket privát időpontért
  • Fáradj be budapesti mintatermünkbe
  • Megbeszéljük mennyi “tört” aranyat számíttatnátok be
  • Közösen megtervezzük, egy privát konzultáció során milyen karikagyűrűt szeretnétek
  • Ha nem vagytok biztosak magatokban, vagy nincs pontos tervetek, saját gyártású kollekcióinkat hívjuk segítségül
  • A kész tervek alapján elkészítjük a karikagyűrűket 7 munkanap alatt
  • Boldogan nyugtázhatjátok, hogy “ez igen”, jó döntést hoztam.

Ha nincs, pontos elképzelésetek vagy úgy gondoljátok nem biztos, hogy el tudjuk készíteni azt az extravagáns gondolatot, gyertek el minden kötelezettség nélkül mintatermünkbe (előzetes időpont egyeztetés szükséges) és beszéljük meg, mire gondoltatok!

E-mail cím:*Teljes Név:*Telefonszám (opcionális):* A csillaggal jelölt mezőket kötelező kitölteni!

Mégis hogyan?

Úgy tapasztaltuk, hogy sokaknak vannak olyan fülbevalói, gyűrűi, karkötői, karperecei, amelyeket már nem használ, megunt, vagy éppen a nagymamától kapta és stílusa kicsit – nevezzük úgy – elavult. Ezzel nincs semmi gond, sokan fordultak hozzánk olyan kéréssel, hogy be tudjuk-e számítani a fent említett darabokat “tört aranyba”? És ez általában, a legtöbb helyen természetes.

De!

Olyan ajánlatunk van most a Számodra, amin Te is meg fogsz lepődni! Ha Neked is vannak ilyen nem használt arany ékszereid, hozd be, Mi lemérjük, pontos kifejezetten ékszereknek készült mérleggel, és amennyi az összsúly abban a súlyban készítjük el a karikagyűrűket.

Tehát!

Nézzünk egy példát: Neked és a párodnak van összesen 15 gramm “tört” aranyad és úgy gondoljátok, hogy ezt az anyagmennyiséget bedobjátok a karikagyűrűtök elkészítéséhez. Mi 12% anyagveszteséget számolunk fel, mert olyan technológiával és gépsorral dolgozunk (természetesen ezek csak eszközök, a karikagyűrűt magát szakemberek készítik) amely a tökéletesség és pontosság szempontjából megköveteli ezt az anyagvesztést. Tehát 15 gramm “tört” aranyból 12%-os anyagveszteségből 13,2 grammos lesz a kész karikagyűrű pár!

És mindez nektek csak 100.000 Forintba fog kerülni!

Regisztrálj, kérj időpontott és vegyél részt egy olyan lehetőségben ami kihagyhatatlan!

E-mail cím:*Teljes Név:*Telefonszám (opcionális):* A csillaggal jelölt mezőket kötelező kitölteni!

Loading