Universe Gold Arany Karikagyűrű Manufaktúra

Privát Időpontkérés


Karikagyűrű tervezéséhez kérjetek tőlünk privát időpontot!

Az esküvői előkészületeknek egyik fontos része a karikagyűrűk készítése, hiszen ezekkel az ékszerekkel pecsételik meg hivatalosan is szerelmüket a házastársak, ezért nem lehet a véletlenre bízni a kinézetüket, tehát pontos tervezést igényelnek. Éppen ezért ajánljuk minden bennünket felkereső párnak, hogy a karikagyűrű tervezéséhez kérjenek tőlünk privát időpontot!

A közös megbeszélésen minden rólatok fog szólni: a legapróbb részletekig átbeszéljük, hogy mik az elképzeléseitek az ékszerekkel kapcsolatban, eközben pedig megismerkedhettek a korábbi munkáinkkal, kollekcióinkkal, amikből lehetőségetek van akár ihletet is meríteni. A karikagyűrű készítésének egyeztetése nyugodt körülményeket és kellő időt igényel, amit csak privát időpont esetében tudunk biztosítani a számotokra.

Igényeljetek privát időpontot, és tervezzük meg együtt életetek legfontosabb ékszereit! Keressetek bennünket bizalommal megadott elérhetőségeinken az időpontfoglaláshoz!


Privát Időpont Igénylés


/Csizmár Tibor/
cégvezető    

A(z) Universe Gold® Karikagyűrű Stúdió “Privát Időpont” oldalán történő regisztráció, nem minősül hirlevélre való feliratkozásnak. SOHA, semmilyen okból kifolyólag nem küldünk ki kéretlen e-maileket. Ha úgy gondolod, hogy kéretlen emailt (SPAM) kapotál tőlünk, kérjük jelezd ezt az adott email továbbításával a universe@universegold.hu címre, hogy kivizsgálhassuk az ügyet. Ha szeretnél leiratkozni, bármikor megteheted, minden levelünkben csak kattints a “leiratkozás” linkre.

Loading