Universe Gold Arany Karikagyűrű Manufaktúra
Universe Gold Kft.
+36-1-299-0464
universe@universegold.hu
1089 Budapest, Magyarok Nagyasszonya tér 4/2.

Privát Időpontkérés


Karikagyűrű tervezéséhez kérjetek tőlünk privát időpontot!

Az esküvői előkészületeknek egyik fontos része a karikagyűrűk készítése, hiszen ezekkel az ékszerekkel pecsételik meg hivatalosan is szerelmüket a házastársak, ezért nem lehet a véletlenre bízni a kinézetüket, tehát pontos tervezést igényelnek. Éppen ezért ajánljuk minden bennünket felkereső párnak, hogy a karikagyűrű tervezéséhez kérjenek tőlünk privát időpontot!

A közös megbeszélésen minden rólatok fog szólni: a legapróbb részletekig átbeszéljük, hogy mik az elképzeléseitek az ékszerekkel kapcsolatban, eközben pedig megismerkedhettek a korábbi munkáinkkal, kollekcióinkkal, amikből lehetőségetek van akár ihletet is meríteni. A karikagyűrű készítésének egyeztetése nyugodt körülményeket és kellő időt igényel, amit csak privát időpont esetében tudunk biztosítani a számotokra.

Igényeljetek privát időpontot, és tervezzük meg együtt életetek legfontosabb ékszereit! Keressetek bennünket bizalommal megadott elérhetőségeinken az időpontfoglaláshoz!


Privát Időpont Igénylés


Foglalj privát időpontot és élvezd azt, hogy csak Veled foglalkoznak!

Az időpont foglalásra kattintva belépsz egy naptárba ahol ki tudod választani a számodra szimpatikus szolgáltatást és a megfelelő időpontot.

Az időpont foglalás nem jár semmilyen kötelezettséggel. A foglalást bármikor lemondhatod vagy módosíthatod!

/Csizmár Tibor/
cégvezető    

A(z) Universe Gold® Karikagyűrű Stúdió “Privát Időpont” oldalán történő regisztráció, nem minősül hirlevélre való feliratkozásnak. SOHA, semmilyen okból kifolyólag nem küldünk ki kéretlen e-maileket. Ha úgy gondolod, hogy kéretlen emailt (SPAM) kapotál tőlünk, kérjük jelezd ezt az adott email továbbításával a universe@universegold.hu címre, hogy kivizsgálhassuk az ügyet. Ha szeretnél leiratkozni, bármikor megteheted, minden levelünkben csak kattints a “leiratkozás” linkre.

Loading