Universe Gold Karikagyűrű Készítés Mesterfokon
Universe Gold Kft.
+36 20 969 4645

BLOG


  • 2015/11/24

Évzáró Után – Highland Golf Club

Vasárnap délben a Highland ügyvezetője megnyitotta az évzáró ebédet a Gundelben. Nagyon szinvonalas és eseménydús volt, mi is végig izgultuk mert az a DION aranygyűrű kombináció amit fődijként ajánlottunk fel a Budapest Highland Golf Club & Academy részére most került átadásra. És a – UNIERSE GOLD Dion Ladies Tour – 2015 győztese pedig, aki szoros döntőt követően egy ponttal de megelőzte a második helyezettet Nagy Orsolya!

Az ebédről szólnom se kell. A hely magáért beszél. A megszokott Gundel minőség került terítékre, s minthogy közel 150 ember ebédelt a ‘Queen Elizabeth’ bálteremben, az előételt követően svédasztalos ebéd következett. Az idő csak repült az önfeledt beszélgetések és borkóstoló közepette.

Hogy fokozzák az izgalmakat tombola húzás is volt az ebéd után. Természetesen, hogy teljesen igazságos legyen az egészet a gyermeki szerencsére bízták. Egészen pontosan a Klubban golfozó gyerekeket kérték fel, hogy ők húzzák ki a neveket. Többek között luxusautó tesztvezetést, repülőutat, luxus hotelben éjszakákat és ékszert is sorsoltak ki.

Ez úton is köszönjük az idei év izgalmait és a közös munkát a Budapest Highland Golf Club & Academynek!

arany -karikagyuru-manufaktura-budapest-highland-golf-klub-evzaro-gundel

A képen balról: Csizmár Christopher – Universe Gold, Forgó Ferenc – Budapest Highland Golf Club Ügyvezető Igazgató, Závodszky Zoltán – Budapest Highland Golf Club Elnök, Nagy Orsolya – Universe Gold Dion Ladies Tour 1. helyezett, Csizmár Tibor – Universe Gold Ügyvezető Igazgató.

Loading