Universe Gold Karikagyűrű Készítés Mesterfokon
Universe Gold Kft.
+36 20 969 4645

BLOG


  • 2015/11/19

Budapest Highland Golf Club & Academy Szezonzáró

Az idei szezonban egy általunk szponzorált eseménysorozatot hoztunk létre közösen a Budapest Highland Golf Club & Academy-vel, golfozó hölgyek részére. Az eseménysorozattal fel szerettük volna hívni a hölgyek figyelmét, hogy a golf, nem csupán a férfiak sportja. Természetesen voltak olyanok akik különböző szinten már művelték a sportágat, de kifejezetten a női versenysorozat még nem volt a Highland színeiben. Itt az ősz és itt az ideje a pihenésnek. Nem csak a magyar golftehetségek de a Highland dolgozói, karbantartói is elvonulnak a téli álom nem túl hosszú, de annál kellemesebb pihenést nyújtó időszakát élvezni. Ezúton is köszönjük munkájukat!

De nem lehetne kerek e történet, ha nem fejelnénk meg egy kellemes, közös szezonzáró ebéddel méghozzá a híresneves Gundel étteremben, ahol az Uraknak és Fiataloknak szóló különdíjak, elismerések, és fődíjak mellett a Hölgyeket is megünnepeljük majd a sikeres, első női kupájuk a – UNIERSE GOLD Dion Ladies Tour – befejezésével. A Hölgyek fődíja egy DION gyémántos 700.000 Ft. értékű űgyűrűkombináció, amelyet a Szezozáró Ebéden nyújtunk át a nyertesnek. A verseny izgalmas és meglepően szoros volt, de hogy ki nyerte, azt még nem árulhatjuk el!

Jövőre is vár minden golfozni vágyót a Budapest Highland Golf Club & Academy. Azokat pedig, akik a DION gyűrű kollekció keltette fel figyelmüket, szívesen várjuk mintatermünkben, egy egy órás privát konzultációra ahol megtekinthetik a teljes kollekciót!

A kollekció darabjai megtekinthetők a www.dionjewels.com oldalon vagy a menüsorban az “ÚJDONSÁG” fülön! 😉

Loading