Universe Gold Karikagyűrű Készítés Mesterfokon
Universe Gold Kft.
+36 20 969 4645

BLOG


  • 2019/11/06

Klasszikus Karikagyűrűk

A klasszikus karikagyűrű azt a fajta szerelmet tükrözi, ami csak úgy van, csillogás és villogás nélkül. Ezeket a gyűrűket olyan párok választják, akik őszintén kapcsolódnak egymáshoz. Erős érzelmi és kapcsolati összefonódásuk stabil.

A legpraktikusabb választás a klasszikus karikagyűrű, mivel számos előnnyel rendelkezik, amil az alábbiakban fogunk beszélni.

A klasszikus karikagyűrűk széles választékát megtekintheted a (az) Universe Gold budapesti mintatermében.

Milyen Klasszikus karikagyűrűk léteznel?

A klasszikus karikagyűrűknek olyan sok változata létezik, hogy az ifjú házasoknak komolyan feladja a leckét milyet is válasszanak. Forma szerin ezeket az ékszereket többféle típusra osztják.

Vékony profilú Klasszikus Karikagyűrűk

Kifinomult és gyöngéd érzelmeket sugároznak. Egy fiatal pár számára egy kiváló lehetőség, amelyek a hosszú vékony ujjakon jól néznek ki. Ezenkívül a leányzók minden értékelni fogják az ilyen típusú klasszikus gyűrűket, mert tökéletesen harmonizálnak az eljegyzési gyűrűvel.

Széles profilú Klasszikus Karikagyűrű

Nagyon előnyös bennük az, hogy nehéz őket elveszíteni, mert nagy felületen érintkezik az ujjunkkal. Alkalmas viselet a 30 év feletti nők és férfiak számára sugározva azt, hogy már meglehetősen szilárd anyagi háttérrel rendelkeznek.

Általában a Klasszikus Karikagyűrűk formájuk tekintetében három típusra osztják:

  1. Amerikai stílus – egyenes profilú, ívek és kerekítések nélkül. Keresztmetszete téglalap alakú.

  2. Európai stílus – egyenes szögletes profilú lekerekített élekkel.

  3. Tradicionális – íves profilú (lencse formájú)

Ebből kifolyólag a klasszikus karikagyűrű tervezés viszonylag egyszerű feladatnak tűnik a maga egyszerű fényes felületével, de manapság ez már teljesen megváltozott.

Design

A visszafogott, minimalista díszítő elemekkel rendelkező karikagyűrűket is klasszikusnak nevezhetjük. Ilyen ékesítő elem lehet pl. a Gyémánt vagy Swarovski kő. Estleg más színes drágakövek Zafír, Rubin, Topáz, Akvamarin, Citrin stb.

Ide lehet sorolni egy finom elegáns visszafogott vékony csíkot is, ami futhat a gyűrű közepén, harmadolva vagy átlósan, elválasztva a fényes és a különböző matt felületeket egymástól egyedivé varázsolva a karikagyűrű felszínét.

Egy gravírozás, ez lehet szöveg vagy valamilyen motívum, teljesen egyedi hangulatot tud kölcsönözni a gyűrűnek.

Miből készülnek?

Tradicionálisan aranyból készülnek ezzel biztosítva a gyűrűknek az időtállóságot. Készülhetnek sárga, vörös vagy fehér aranyból és ezeknek a kombinációiból. Mostanság a rozé arany (rose gold) karikagyűrűk nagy népszerűséggel bírnak.

Nem kevésbé népszerű a fehér arany klasszikus karikagyűrű gyémántokkal ékesítve. Sokkal keményebb az anyaga a fehér ötvöző fémeknek köszönhetően és tökéletes ragyogást biztosít a gyémántoknak.

A (az) Universe Gold Karikagyűrű Manufaktúra technológiája lehetőséget nyújt arra, hogy speciális gyémánt késekkel olyan mintákat, motívumokat hozzunk létre, ami pazar ragyogással ruházza fel a megrendelő karikagyűrűjét.

Porcelán intarziás karikagyűrűk

Egy igazi csemege azok számára, akik ellenállhatatlanul keresik az újdonságokat. A kifejezetten erre a célra kifejlesztett német porcelán fajta, ami nem törik, óriási lehetőségeket nyit meg az új design felé. A (az) Universe Gold egy külön kollekciót hozott létre, aminek az egyik vezér eleme a porcelán.

Ródium bevonat

Nagyon fontos részét képezi az Arany karikagyűrűk felületének a ródium réteg, amitől gyönyörű fényt kap, ezen felül a ródium növeli a karikagyűrű ellenálló képességét és védi a külső agresszív tényezőkkel szemben meghosszabbítva annak életét.

Hol lehet Klasszikus Karikagyűrűt kapni kedvező áron?

Természetesen a (az) Universe Gold Karikagyűrű Manufaktúra áll rendelkezésedre. Kiemelt nyitva tartással veheted igénybe szolgáltatásainkat.

Mintatermünkben lehetőség van felpróbálni a fent felsorolt profilokat, amiből könnyedén kiválaszthatod ízlésednek és büdzsédnek megfelelő karikagyűrűt.

Foglalj privát Időpontot online könnyedén mindössze egy pillanat alatt és élvezd azt, hogy csak Veled foglalkoznak!

Univese Gold – Ami a Legjobbnak Jár

 

  • 2014/07/29

CLASSIC

A CLASSIC karikagyűrű kollekció a hagyományos és a modern világot ölelik fel ahol igazán jól kombinálhatóak a különböző karikagyűrű profilok és a foglalási technikák. Minden profilt bemutatunk 4-5-6-7mm szélességben és 1,5-2,0-2,5mm vastagságban, ezen felül sárga fehér és rozé színekben. A különböző szélességű és magasságú profilok lehetőséget adnak különböző nagyságú kövek foglalására. A kövek foglalását professzionális német technológiával végezzük, ahogyan a karikagyűrűk elkészítésénél is.

There are no portfolio items available in the selected categories.

Loading